De zomertrends van 2020 op het gebied van minimalistische sieraden!

In deze blog zullen wij jou meer vertellen over de aankomende zomertrends van 2020 op het gebied van sieraden. Welke items en kleuren worden hip? Hieronder lees je het allemaal!
De zomertrends van 2020 op het gebied van minimalistische sieraden!

Trendkleuren

Op het gebied van sieraden zien we deze zomer vooral natuurlijke kleuren terugkomen zoals goud, parelmoer, schelp- en zoetwaterparelkleuren. Verder wordt het dit jaar zeker niet erg om te gaan combineren en experimenteren met de kleuren goud, zilver en rosé. Dus heb je nooit kunnen kiezen tussen één van deze drie kleuren, dan is nu jouw tijd aangebroken. Er is dus heel veel mogelijk aankomende zomer!

Schelpen

Wat deze zomer weer helemaal terugkomt zijn de invloeden uit de zee, zoals schelpen. Schelpen zijn al een paar jaar de trend en dat zal deze zomer ook zo blijven! Ze zijn er in alle kleuren en met allerlei printjes. Je zult ze terug zien in ringen, kettingen en armbanden en als je ze draagt voel je je net een beachgirl! Tot slot komen de schelpen ook dit jaar opnieuw in alle vormen en maten voor. Het tijdloze mooie karakter van schelpen is nog zeker niet voorbij!

Zoetwaterparels

Ja je leest het goed: zoetwaterparels! Bij het woordje parels denkt iedereen aan de oudere generatie, maar dit jaar is daar verandering ingekomen. Zoetwaterparels zijn sinds het begin van 2020 helemaal de trend geworden, ze zijn weer terug van weg geweest. Je ziet ze tegenwoordig in combinatie met onder andere kralen in armbanden en kettingen.

Gekleurde oorbellen

Dit jaar mag je ook weer helemaal losgaan qua kleuren. Gekleurde, opvallende oorbellen komen weer helemaal terug deze zomer. Wil je helemaal de trend volgen? Ga dan voor wat grotere oorbellen als normaal! Zorg er dan alleen wel voor dat de rest van je outfit/ stijl niet te opvallend en te kleurrijk is, anders wordt het natuurlijk allemaal ietsjes te veel. Maar de tip die wij zeker aan jullie willen geven is: wees vooral niet bang om op te vallen!