Skip to content

Herroepingsrecht

Jij hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Jij hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Jij krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou, thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 2,99 euro per briefpost en 5,95 per pakket in Nederland, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien jij gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Verpak jouw retour te zenden product(en) goed beschermd in om beschadiging tijdens het transport te voorkomen. Jij draagt namelijk zelf het risico voor de retourzending. Wil jij geen risico lopen dat uw artikel zoek raakt? Verzend de brief dan aangetekend en bewaar jouw verzendbewijs. Zo kun jij een eventuele vermissing van uw artikel claimen bij de bezorgservice. Om gebruik te maken van het recht om te annuleren kun jij contact met ons opnemen via info@gifts4students.nl of het retourformulier invullen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wanneer producten worden geretourneerd die aangebroken, gebruikt, beschadigd of incompleet zijn kunnen wij daarvoor een waardevermindering rekenen. Dit betekent vervolgens dat jij binnen 14 dagen een deel van jouw geld teruggestort krijgt.

Welke producten mag ik niet retourneren

Jij kunt producten niet retourzenden, wanneer:

  • Het producten betreft, die zijn uitgesloten van herroepingsrecht (zoals de producten die in artikel 8 en 10 van onze Algemene voorwaarden staan beschreven).

Retouraanvraag:

Wil jij gebruik maken van het recht om te annuleren, dan kun jij ons bereiken via de mail (info@www.gifts4students.nl) of je kunt dit retourformulier uitprinten, invullen en samen met jouw producten naar ons terugsturen. 

Klik hier voor retourformulier

De waardering van www.gifts4students.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 14 reviews.